אדם קיבל תשלום חד פעמי מפוליסת ביטוח המשולמת על ידו בעקבות התקף לב.
האם סכום זה פטור ממס?
אם כן האם תוכל בבקשה להפנות אותי לסעיף בפקודה?
תודה.
תשובת עו"ד לדיני מיסים
אור שלום רב,
סעיף 9(7) לפקודת מס הכנסה קובע פטור ממס על כל סכום הון שנתקבל כפיצויים כוללים על מוות או חבלה
יש לך שאלה דומה בנושא דיני מיסים?
עורכי הדין בפורום זמינים להשיב על השאלות שלכם. הוספת שאלה לפורום אינה כרוכה בתשלום.
שאל עורך דין