שואל/ת השאלה: ליאור

האם גרוש זכאי לפטור חלקי ממס רכישה על דירה שנרכשה בזמן הנישואין?

ותקנות מס שבח מקרקעין (פטורים ממס רכישה) תשל"ה- 1974

השאלה שלי- פטור ממס רכישה, פטור חלקי- גרוש שהשאיר הדירה כמדור הילדים והגרושה, בעל מחצית הדירה, שנקנתה בתקופת הנישואין. כיום רכשתי דירה למגורים- האם, יש פטור ולו חלקי, הרי יש לי רק מחצית נכס בנוסף לדירה החדשה
תשובת עו"ד לדיני מיסים
ליאור שלום רב, הגדרת דירה לעניין מס רכישה לרבות 25% מדירה, כאמור בסעיף 9(ג1א)(2)(ב)(1)

יש לך שאלה דומה בנושא דיני מיסים?

עורכי הדין בפורום זמינים להשיב על השאלות שלכם. הוספת שאלה לפורום אינה כרוכה בתשלום.

שאל עורך דין